Cijenjeni posjetitelji Dobro došli na stranice Dječjeg vrtića "Radost" iz Vele Luke.

U petak, 31.05.2019., održan je još jedan Olimpijski festival dječjih vrtića Dubrovačko-neretvanske županije. Domaćin je ove godine bio Dječji vrtić Ston.

Mali zeleni su napunili autobus i hrabro, bez roditelja, krenuli na dugi put. Atmosfera u busu je bila pjevna i vesela. Da bismo spremni istrčali na teren snagu smo prikupili u restoranu Vila Koruna, u Malom Stonu, gdje nas je uslužna ekipa nahranila finim ručkom.

Kad smo stigli na teren u Ston, trebalo je brzo pripremiti šator jer su stizali tamni oblaci i kišu je trebalo izbjeći. Složne ruke sve mogu, posebno kada se tu uključio i jedan super tata, Ante Petković, koji je pomogao našim tetama. U zadnji čas šator je spreman i djeca su na sigurnom. Poslije kratkog proljetnog pljuska, Mala Olimpijada se nastavlja i brzo se postrojavamo za podizanje zastave i prigodan uvodni program nakon čega smo se strateški rasporedili u sportske skupine. Bacale su se loptice, skakalo se u dalj, trčalo se, igrao se nogomet, zazelenili smo cijeli teren. Dali smo sve od sebe, oznojili se, navijali jedni za druge i zasluženo se i okitili! Naša Rita Marinović i Frane Šeparović osvojili su zlatnu medalju u trčanju na 50 metara. U nogometu je bila tijesna borba do kraja ali naši dečki su kao pravi nogometaši, profesionalci, prihvatili stojički poraz sa porukom da će biti više sreće drugi put. Velika hvala pomoćnom treneru, tati, Nevenu Orebu, koji je poticao i bodrio dečke da izdrže do kraja, do polufinala.

Pošto su se svi jednako trudili i ove su godine u busu na povratku podijeljenje posebne medalje i diplomice s Olimpijade za svu djecu. Naučili smo, pobjednici su svi oni koji se jako trude. Važno je istaknuti kako nas je uz sve to pratila velika podrška u obliku transparenta na tribinama te najbolji navijači iza njega (hvala vam mame i tate, tete, bake, braća i sestre :))

Još jednom posebno zahvaljujemo i našoj glavnoj trenerici Cvjetani Tabain i svim našim zelenim tetama.

Fotodokaze možete vidjeti ovdje.

 

 © 2015 Dječji vrtić "Radost" Vela Luka. Sva prava zadržana.

Joomla! je slobodan softver objavljen pod GNU Općom javnom licencom (GPL).